Vanwege het Coronavirus kan de voorstelling False Flag helaas niet doorgaan op de geplande data. Zodra de omstandigheden het toelaten zal Akkers en Velden kijken of ze de voorstelling kunnen opvoeren. De volksgezondheid gaat boven alles. Wees er voor elkaar!

False Flag

False Flag is een energieke en beeldende two-man show over geopolitieke gebeurtenissen uit de recente geschiedenis die ons dagelijks leven en denken hebben beïnvloed. Een scherpe en toegankelijke voorstelling over de waarheid en misleiding, over onderliggende politieke agenda’s en gekleurde media die de aandacht wegneemt van dat wat echt belangrijk is. 

 

Willem Voogd en Lourens van den Akker nemen hun publiek op een luchtige en soms ietwat melodramatische wijze mee in de verwarring die ontstaat wanneer men de journalistiek en politiek niet meer kan vertrouwen. Als feiten meningen worden en meningen feiten. Wat is tegenwoordig nog oprecht en wat is nep? Wat speelt zich eigenlijk onder de oppervlakte af?

De Voorstelling

Willem en Lourens, twee beste vrienden samen op reis, nemen plaats in een vliegtuig. Wat de een niet weet is dat de ander nog nooit heeft gevlogen en doodsbang is. Bang voor vliegen, de techniek achter het vliegen, en zelfs bang voor zijn medemens. Maar waar zijn deze angsten eigenlijk op gebaseerd? Aan de hand herkenbare anekdotes uit hun persoonlijke leven en historische gebeurtenissen die onze wereld drastisch hebben veranderd, proberen Willem en Lourens een ander licht op hun angsten te schijnen. Wat volgt is een spannende en hilarische zoektocht naar kalmeringsmiddelen, reden en  vooral de waarheid. Want wat is er nog waar in een wereld waarin feiten steeds meer op de achtergrond komen te staan?

speellijst

Zaterdag 4 april Nummer 39 Leeuwarden
Donderdag 9 april Nummer 39 Leeuwarden
Vrijdag 10 april Nummer 39 Leeuwarden
Donderdag 16 april Nummer 39 Leeuwarden
Vrijdag 17 april Nummer 39 Leeuwarden